Valorant

released on Jun 02, 2020

Valorant is a character-based 5v5 tactical shooter set on the global stage. Outwit, outplay, and outshine your competition with tactical abilities, precise gunplay, and adaptive teamwork.


Released on

Genres


More Info on IGDB


Reviews View More

Um jogo de tiro que acontecem muitas coisas ao mesmo tempo, frenético, divertido até certo ponto e bastante magia. Comunidade não tão boa

i wish i could go back to the time i never played this

Több sebből vérzik. Legalább tanulás szempontjából visszanézném a meccseket, de nem lehet. A skinek pénzlehúzások, de nem tudom hogy melyik a nagyobb hülye, aki árazza, vagy aki megveszi? A "taktikai" képességek java része sebez és egyáltalán nem fer rengeteg helyzetben. Ha valaki stratégiai lövöldözést akar, akkor inkább Counter Strike-ozzon, vagy méginkább Siegezzen.
Továbbá ugyanúgy, mint a LoL, rengeteg időt vesz el az életedből, az első körös 30mp-es felkészülési idő rég túl sok, és az ennél kevesebb, többi kör közti idő is túl sok.
A pályadizájnnal nem volt különösebb gondom.

Very simple premise, you point, you click and you get dopamine. There's 1 issue here, I'm dogshit at the pointing and clicking part.

É aquela coisa, o jogo é muito bom, mas muito desbalanceado, principalmente nas formações de equipe. Ontem eu recomecei, seria como dizer que estou iniciando no jogo agora, e caí com um pessoal de nível 200 (e eu no 1). Então assim, fica bem complicado, né...