👨‍👩‍👦 Hitap Ettiği Kesim 👨‍👩‍👦

❌ Çocuklar
✅ Gençler
✅ Yetişkinler
✅ Oyuncular
✅ Hardcore Oyuncular

🌆 Grafikler 🌆

❌ Patates
✅ İdeal
✅ Güzel
❌ Müthiş
❌ Fevkaladenin fevkinde

📖 Hikaye 📖

❌ Hikaye ne demek
❌ Akasya Durağı ile kapışır
❌ Orta
✅ İyimiş
❌ Süper
❌ Etkileyici

💰 Fiyat - Performans 💰

❌ Parasına Değer
❌ Ucuz
✅ Orta
✅ İndirimde Al
❌ Pahalı
❌ Çok Pahalı

💻 Sistem Gereksinimleri 💻

❌ Tost Makinesi
❌ EBA Canavarı
❌ İyi PC
✅ İyi bir Ekran kartı ve İşlemci
❌ Nasa PC'si

⌛️ Oynanış Süresi ⌛️

❌ Tek oturuşta biter (1-2 Saat)
❌ Kısa (2-8 Saat)
✅ Normal (8-60 Saat)
❌ Uzun (60+ Saat)
❌ Arka Sokaklar

⚙️ Zorluk ⚙️

❌ Babaannem bile oynar
❌ Kolay
✅ Orta
❌ Kolay - Zor seçimi var
❌ Dark Souls'la kapışır

🇹🇷 Türkçe Dil Desteği 🇹🇷

❌ Yok ama gerek de yok
✅ Olsa iyi olurdu
❌ Ameriga bizi kıskanıyor
✅ İnternette yaması var
❌ Var

🔮 Oyun Modları 🔮

❌ Multiplayer
✅ Singleplayer

😡 Bug var mı 😡

❌ Hiç Yok
❌ Rahatsız Etmiyor
❌ Cyberpunk 2077
❌ Sadece 1-2 kez karşılaştım
✅ Oyun bug dolu ama oyun gidişatını etkileyen buglar yok. Ama sinir bozuyor.

🎮 Sarıyor mu 🎮

✅ Evet
❌ Ehhh işte
❌ Hayır

Oyunun hikayesinden biraz bahsetmem gerekirse Edward adında bir abiyi oynuyoruz. Bu eleman sadece mutlu bir hayat için para,şan,şöhret peşinde. Yani klasik bir türk genci. Neredeyse oyunun sonlarına kadar assassin'lerin arasına bile girmiyor. Yani oyun önceki gibi epik bir kardeşlik hikayesi anlatmıyor. Daha çok assassin'lerle yolu kesişen yetkili bir korsanı anlatıyor.

Önceki oyunları oynadıktan sonra çokta olmasa da bir ara vermiştim. Tabi bu böyle artık AC nasıl bir oyun onu unuttum arası değildi. Önceki AC oyunlarına benziyorsa tamamiyle patlayabileceğim bir riskti benim için. Oyunu bitirdim , kenar köşe adalardaki sandıklar ve parçalar dışı her şeyi aldım , %96'lık bir tamamlamaya ulaştım ama hiç sorun yaşamadım. Özellikle oyunun çoğunu denizlerde geçirince artık bir korsan oyunu dlc olarak AC eklemişler gibi. Neyse incelemeye geçersek. Ben bu oyunu beğendim. Gene yeni mekanikler eklemişler mekanikler çıkartmışlar yeni bir şeye dönmüş oyun. Ama ben bundan bahsetmeyeceğim. Benim bu oyunla ilgili gündemimdeki konu salak saçma düşman yapay zekası. Yaw ben adamın önünde koşuyorum eleman beni görüyor yanıma yaklaşıyor sonrasında çalıya giriyorum önündeki adam diyor ya boşver yanlış görmüşüm. Lan senin önündeydim az önce. Sonra düşman öldürüyorum bir tane başka askerler geliyor bakıyor etrafına. Resmen diyor ki bakayım etrafta katil eşgalli biri var mı yok. O zaman boşver cesette kalsın ortada. Kısacası salak saçma olaylar. Bir de oyun öncekiler gibi epik sonlara sahip değil. Normal görev yapıyordum sonraki görev diye devam ettim yanlışlıkla bitirdim oyunu ama bu demek değildir ki yarıda bırakılmış bir son hayır değil.

Oyun ayrıyetten 40-45 dk'lık Aveline diye tatlı çerezlik bir DLC'ye + olarak 5 saat civarlarında bir oynanışa sahip olan Freedom Cry'a sahip.

Bu kadar rage atsamda oyunu beğendim. Bana o havayı verdi ve eğlendirdi. Ara vermeden oynadığım 58 saat beni sıkmadı şahsen-bu normal bir insan ölçütü değildir-. Oynayabilirsiniz ben cidden beğendim. 🥇🅐🅛🅣🅘🅝🥇

Reviewed on Oct 06, 2023


Comments