Sonunda bu oyun için inceleme yazma zamanım geldi. Oyun çok iyi olduğu veya cümlelerimi toparlayamadığım için değil oyunu tamamen bitirip, bir inceleme yazmak istedim.
Vampire Survivors maceram öncelikle mobilde başladı. Mobilden sonra oyunu pc den satın alıp devam ettim. Mobilede genel olarak oyun mantığını çözdüğüm için pc de daha bilgili bir şekilde oynadım.
Başlangıçta doğru built i bulana kadar epey zorlandım. Başlangıç için belli başlı itemler haricinde başka bir item almak çok saçma çünkü taktikten daha çok saf güce ihtiyacınız olur.
Daha sonra tarot kartlarının açılması ile daha doğru ve güzel built ler yapmaya başlıyorsunuz. Mobilde olmayan dlc ler ile gelen silahlarla da çeşitlendirip oyunda daha fazla silah kullanmaya başlıyorsunuz. Önceden zayıf olan silahlar tarot ve diğer silahlarla birleşince işe yarar hale geliyorlar.
Bölüm ve boss çeşitliliği az birden fazla bölüm olsa da hepsi düz koridordan oluşuyor. Düşman çeşitliliği olsa da tek yaptıkları üzerinize yürümek. Boss diyebileceğim tek boss son boss. Son boss gibi 4 tane daha düşman olsaydı hoş olurdu en azından oyuna çeşitlilik katardı. An itibariyle oyunda 155 başarım açtım. Başarım açma kısmı gerçekten zevkli ama bir yere kadar. Oyunun bana sunacağı başka bir şey olduğunu sanmıyorum.
Not: Havai fişekler başarımını açtım gerçek sonu aldım.
Muhtemelen de Vampire Survivors maceram bu inceleme ile de bitiyor.
Okuyan herkese teşekkür eder iyi günler dilerim.

Reviewed on May 09, 2023


2 Comments


1 year ago

dlcler mobile geldi bu arada son güncelleme ile

1 year ago

Boş yere para vermişim