korrekt fps kampány, pár emlékezetes pillanattal és helyszínnel (náci holdbázis 👌), kicsit inkonzisztens tónusú campy-melodramatikus-idióta sztorival, ami hol működik, hol nem. inkább a hülyeség áll neki jól, mint a nagy m e r e n g é s.

nincs túl sokféle fegyver, viszont ami van, azt jó érzés használni. van egy lézervágó (laserkraftwerk!), amiben sokkal több potenciál lenne szerintem – kicsit alulhasznált, de azért így is fun. a kétkezes fegyverviselés, a fedezékhasználat módja és a nagyon megengedő lopakodós részek pont annyi csavart visznek a standard fps-sablonba, hogy legyen valamiféle sajátos érzete a játéknak. nem minden szcenárióban működik jól, de azért többnyire legalább oké az élmény.

(ebben az "fps valami csavarral" kategóriában az ex-starbreeze/machinegames egyébként elég jó, a chronicles of riddick, the darkness meg a syndicate egyikéről sem lehet mondani, hogy cookie-cutter fps lenne.)

kis csiszolással lehetne ez 8/10 is, de így is van benne épp elég eredetiség, hogy megérje kipróbálni.

(amellett viszont nem tudok elmenni szó nélkül, hogy a pc verzió kibaszott bugos, mókolás nélkül el sem indul, és két kezemen sem tudnám megszámolni, hányszor omlott össze cutscene-ek után, tragédia)

Reviewed on May 16, 2021


Comments