Vay vay vay..

Yıllardır ekranlarda izlediğim birinin oyununu oynayacağımı hiç ama hiç düşünmemiştim. Ve evet, o gün geldi, oyun bitti ve inceleme için buradayım.

Oyun kısa olduğu için uzun uzadıya inceleme yazmayacağım. Zira oyun 4,5 saatte silip süpürülebilinir. Bu türde başka bir oyun oynadım mı hatırlamıyorum zaten herhangi bir diğer oyunlarla karşılaştırma yapmayacağım. Bu oyunu incelerken şöyle bir avantajı var; oyunun yapım sürecini, yapımın ne kadar bütçeyle yapıldığını ve kimin nasıl yaptığını bilmekteyim. Enis Kirazoğlu'nun takipçisi olarak bu oyunu deneyimledim yoksa aklıma bile gelmezdi.

Oyunun en öne çıkan tarafı vuruş hissiyatı. Düşmanları yumruklarken, parrylerken veya uzun menzil kombolarını gerçekleştirirken gerçekten çok keyif aldım. Hatta adamlar bunu bildiği için "Serseri Ajan" modunu getirmiş ki gayet mantıklı bir hamle. Müzikler gayet iyi, saçma bir melodisi yok, olaya göre uyumlu ve akıcı müzikler kullanılmış. Hikaye çok tırt, zaten bilerek kasılmamış. Hikaye tırt bari hafif mizahi diyaloglar ekleyelim demişler ama o mizah tadını verememiş. Düşman çeşitliliği veya bölüm tasarımları 4,5 saatlik bir oyun için gayet yeterli, asla sıkmıyor. İlk 2 boss'u ayaklarımı uzatarak kestim ama gittikçe zorlaşıyorlar, son boss beklediğimden iyiydi. Ve evet, puanım 2.5 yıldız. İlk yaptıkları oyun olmasına rağmen gayet güzel iş. AJAN 70! GÖREV BAŞINA!!

Reviewed on Apr 09, 2024


Comments