Ігролад: ритм-гра об'єднана з партійною рольовою грою, де нам треба прокачувати своїх патапонів та рухатись вздовж великої мапи, яка поділена на рівні. Керування загоном патапонів відбувається за допомогою гри на барабанах, їх у нас чотири: пата □, пон ◯, дон ╳ та чака △. Поєднуючи звуки різних барабанів у комбінації під ритм, дає нам команди для наших патапонів, котрі вони виконують одразу після нашої гри (наприклад: □□□◯ - це рух вперед, ◯◯□◯ - атака, △△□◯ - оборона і т.д.). Чим краще ми попадаємо в ритм, тим краще наші патапони виконують наші вказівки. На рівнях зустрічаються різноманітні вороги та перешкоди для подолання котрих нам треба використовувати різні підходи та тактики.
Прокачка здійснюється за допомогою отримання досвіду нашими патапонами та збирання всіляких речей на рівнях. Один з патапонів - лідер та герой з унікальними можливостями та можливістю міняти клас, прокачка котрого є набагато ширшою. Класів 21, та у кожного є свій розвиток, котрий впливає на інші класи.
Також в грі є мультиплеєр, в якому можна або разом проходити рівні, деякі з яких зроблені виключно під кооперативне походження, або змагатись один проти одного в командах до 4 осіб з кожної сторони.

Візуал: приємна картинка з унікальним дизайном персонажів та оточення.

Сюжет: Простенький, але місцями цікавий. Інколи гравець навіть впливає на нього. Ми граємо за бога, котрий керує останніми вцілілими патапонами після прокляття, котре перетворило всіх у камінь. Наша задача - зняти прокляття та врятувати всіх патапонів.

Звук та музика: грав я в цю гру вже більше 10 років тому, але звуковий супровід цієї гри досі пам'ятається ніби я грав учора. Так як це ритм-гра та третя частина серії, то зроблено тут все на вищому рівні.

Особисто мені ця гра в свій час дуже сподобалась, я її пройшов два рази і навіть після проходження ще грав далі та прокачував своїх патапончиків. Тому, якщо хочете пограти в щось унікальне на PSP, то це ідеальний варіант.

Reviewed on Jul 05, 2023


Comments