peli on lähes täydellinen paketti tarinaa ja sitä erinomaisesti tukevaa pelidesignia, joskin se tietyissä paikoin jää huomattavasti erittäin puuttelliseksi joltain osa-alueelta.

sinänsä jossain määrin vanhentuneet pelidesign ja -mekaniikat toimivat tässä pelissä vielä lähes täydellisesti, tosin oikeastaan vain sen yhden pelikerran läpi. toista kertaa en tätä varmaan jaksaisi enää pelata, koska pelin hitaus alkaisi varmaan vituttaa. lisäksi gameplayn rajoitteet alkavat pikkuhiljaa käymään selviksi peliä pelatessa, joka ei ensimmäisellä pelikerralla kuitenkaan haittaa koska niiden sijasta on paljon uutta sisältöä johon keskittyä.

tässä on kenties paras tarina johon olen törmännyt peleissä, mutta senkin keskeyttää jossakin kohtaa erittäin oudolta ja turhalta tuntuva guarma-episodi ja hieman hätiköidyltä tuntunut loppu (ennen epilogia).

kuitenkin siis peli tuntuu toimivan erinomaisen tarinan kanssa täydessä harmoniassa, tosin ehkä vain yhden pelikerran verran (ja sekin lähes 100 tuntia, ei edes laskien ehkä kymmenen tunnin online-pelleilyjä) ja ei täysin ilman oikkuja

Reviewed on Mar 16, 2024


Comments