Oyun monopoly'nin ücretsiz bir video oyunu kopyası denebilir. Monopoly'den farklı kurallarıyla ve eklentileriyle tabi ki kendi farkını koyuyor, pay2win olan bir kısmı da var tabi ama bu özellik kapatılabiliyor. Sizden uzakta olan arkadaşlarınızla eğlenceli iki saatlik deneyim için çokça ideal bir oyun, tanımadığınız insanlarla da oyun içi parayı kullanarak oynayabiliyorsunuz, kaybederseniz paranızı geri alamıyorsunuz, kazanırsanız da ortaya koyduğunuz paranın daha fazlasını alıyorsunuz.

Oyun her ne kadar ücretsiz olarak indirilse de bu bir yalan, oyunda özel oda kurabilmeniz, oyunun kendi güzel farklarını tadabilmeniz ve oyun içi aksesuarları açabilmeniz için oyuna para yatırmak zorundasınız. Özel oda için yapabileceğiniz ekstra bir olay şudur, yeni hesap açar deneme sürümü kullanırsınız ya da para vermek istemiyorsanız başka bir oyundan düşürdüğünüz kartı satar, bu oyuna ait olan bir kutu satın alır ve onu oyuna vererek 1 saatlik özel oda açma yetkisine sahip olabilirsiniz.

Ama benim tavsiyem arkadaşlarınızla adam gibi bir yerde toplanın ve kutu oyunu şeklinde oynayın, zamanınız çok daha kaliteli geçecektir, Oyun kötü değil, dediğim imkana sahip değilseniz oynayabileceğiniz tatlı olan az seçeneklerden birisi sadece.

Reviewed on Dec 13, 2023


Comments