Bilgisayar sürümünün bütün özelliklerini çokça uzun bir zaman boyunca kapsayamamış olsa da, sadece bu sürümde olacak bazı mekanik ve eşyalar getirdikleri de doğruya doğru.

Bildiğiniz Minecraft tecrübesinin dokunmatik ekranlarda oynanabilir hali olan bu oyunun yeri benim için çok ayrıydı, çocukluk zamanımda bu oyunu bilgisayarım olmadığından 1 saatten fazla orjinal halinde sık sık oynayamıyordum ben de APK şekilde oynuyordum.

Oyunun 0.9.0 güncellemesi devasa bir şeydi, o güncellemeyi uzunca bir zaman boyunca beklemiş insanlardan birisi olarak kendimle gurur duyuyorum, eskiden dokunmatik ekran oynanışına sahip olsa dahi parkurlarda koşuşturmak eğlenceliydi, gerçi hatırlıyorum da koşma dahi yoktu zamanında...

Mod yüklemesi ayrı bir dertti, harita yüklemesi androidlerde çok basitti, kaplama/kaynak paketi yüklemesi de mod yüklemekle aynıydı, güzel anılar biriktirdim.

Ama iyi yazılmamış bir android sisteminde oynamanın sıkıntılarını da çektim, o kadar kötü tasarlamışlar ki tableti, haritanın dosyaları galeri uygulamasında ortaya çıkıyordu, bozuk dosya olarak gösterdiğinden dolayı da siliyordum. Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Oyundaki haritam siliniyor!

Reviewed on Dec 27, 2023


Comments