geliştiriciler her yerde oyunun puani için bot basmış, normalde sıçmık olarak değerlendirilmesi gereken bir oyundur kendisi, puana aldanmayın. basılan botları oyunun steam sayfasında ingilizce incelemeleri filtreleyerek görebilirsiniz. steam bu oyunun olumsuz incelemelerini siz mouse tekerleğini aşındırına kadar çıkarmıyor. en yararlı top incelemelere baktığınızda ortalama 300 beğeni alan incelemeleri gösteriyor fakat hiç olumsuz inceleme göstermiyor. en yararlı top incelemelerde sadece olumsuzu işaretlerseniz updoot ortalaması pornografik rakamlarda olan fakat hiç görmediğiniz "asıl" incelemeleri görüyorsunuz.

ha bu arada bu oyunun geliştiricisinin ismini ve sjw terimini birlikte google'da aratırsanız oyunun yarraktanlığını ve tutarsız reytingin nedenini biraz daha iyi anlarsınız.

oyunun içeriğine gelirsek muhteşem bir potansiyele sahip bir oyun firewatch. oyunun ilk 1-2 saati çok mükemmel lakin geri kalan 1-2 saati ise tam bir kâbus. bir oyunun içine nasıl sıçılır bir görün derim, ve bu oyunu torrentten satın alarak veya gamepass üzerinden oynamanızı tavsiye ederim. öbür türlü bu oyunu oynamayın, oynattırmayın.

Reviewed on Apr 19, 2024


Comments