küçükken kendisinden korktuğum ama bir o kadar da merak ettiğim oyun :D oynamak 2023'e kısmet oldu ki 18 yıllık oyun olmasına rağmen hala oynanabilirliği var.
dövüşlerin çoğunda blok yaparak her türlü atağa karşı kendinizi koruyup heyecanı azaltsanız da birkaç düşmana blok da işlemiyor onlar biraz dengeliyor. grafikler cutsceneler dönemine göre gayet gelişmiş ve etkileyici. bazı bölümler pek bir mantığa oturmasa da (mesela kratosun tahta kapağı kıramayıp anahtar araması. ya da oracle'ın ipe tutunup kurtarmamızı beklediği yer. abla kollarıma atla işte ne uzatıyon.) yine de çözmesi falan keyifli. ama süreli bulmacalar canımı sıkmadı diyemem, afrodit'in kolyesini almaya çalışırken sinirlenip oyunu kapatmamak için hera'nınkini almaya gitmiştim mesela.
ben keyifle oynadım kendi içinde sürükleyen bir hikayesi de var çok geniş olmasa da. zaten çok uzun süren bir oyun da değil oynanır hala oynayın.
bir de interact tuşunu kim r2 yapma kararı aldı. tuş atamasını değiştirdim sırf onun için yoksa kapı açmaya çalışırken harpyler beni diri diri yiyordu.

Reviewed on Sep 07, 2023


Comments