yleisesti pidän tästä pelistä enemmän kun ehkä haluisin. mulla on syystä tätä peliä pelattuna 500 tuntia, mutta tarinan takia se ei kyllä ole. jotenkin falloutin maailma on minulle erittäin siisti, ja fallout nelosen boston on aivan täynnä pieniä yksityiskohtia ja ympäristön kautta tehtyä tarinankerrontaa. settlementit ja krääsän keräily maailmasta tuo uudenlaista interaktiivisuutta jo ennestään tuttuun fallout-maailmaan; on siistiä rakennella settlementtejä, vaikka settlement-mekaniikat ovatkin täysin rikkinäisiä ja puolitiehen tehtyjä.

vaikka tossa aiemmin dissasin tarinaa (se on oikeasti paljon huonompi kuin vaikkapa new vegasissa), on fallout nelosessa oikeasti hyviäkin questeja, tai ainakin useimmista questeista löytyy jotakin arvostettavaa.

vaikka olenkin pelannut fallout nelosta suurelta osaa vain sen puolitiehen vietyjen settlement-mekaniikoiden takia, suosin sitä verrattuna parempiin settlement-rakennuspeleihin kuten rustiin juuri sen maailman takia, johon peli sijoittuu.

kuitenkin - varsinkin fallout-pelien mittarilla, mutta myös yleisesti - paska tarina ja se että peli on ihan vitun rikkinäinen tarkoittaa etten halua arvioida fallout nelosta yhtään paremmin kuin 3,5 tähteä

Reviewed on Mar 16, 2024


Comments